За Фирмата

Фирма ДАНЕКСО ООД е регистрирана през 1999 година с основен предмет на дейност – внос и продажба на авточасти. Поради добрите свои взаимоотношения и контакти с Република Корея, фирмата изцяло се насочва и специализира към вноса на резервни части за корейски автомобили. Данексо ООД подържа цялата гама от резервни части за автомобилите ДЕУ (ШЕВРОЛЕТ), ХЮНДАЙ, САНГ ЙОНГ и КИЯ. Фирмата доставя на българския пазар, както оригинални от производителите на посочените марки части , така и лицензирани от тях O.E.M.(original equipment manufacturer) авточасти.

В магазините на Данексо ООД може да намерите пълна гама едрогабаритни части, части за двигатели, накладки, филтри, носеща и ходова част и консумативи. Фирмата е и официален представител за България на няколко Корейски производители на авточасти като:
  • SANGSIN BRAKE(накладки)
  • YUIL FILTER ( филтри )
  • VALEO PYEONG HWA ( съединители )
  • CTR (носещи части, ходова част)
  • NAMYUNG LIGHTING (ксенонови фарове и авто крушки)
  • DAEWHA FUEL PUMP (бензинови помпи)
  • KOD (кабели за свещи)


Данексо ООД предлага авточасти на дребно и на едро. За редовни клиенти и таксита има специални отстъпки. Фирмата има над шестдесет дилъри в страната и чужбина. Подържа големи количества части на склад и доставя по поръчка от Република Корея. Фирмата извършва безплатни доставки в района на град София и използва куриерски услуги за доставки в страната и чужбина.

Персоналът на фирмата е висококвалифициран и обучен за да бъде винаги запознат с техническото оборудване и новите технологии на автомобилите. SANGSIN BRAKE – Корейски компания, производител на висококачествени накладки използвани за първо вграждане от най-големите автомобилни заводи в Корея.

INTERNATIONAL CERT. ISO 9001, ISO/TS 16949 http://www.sangsin.com YUIL FILTER – Корейска компания, производител на въздушни, маслени, горивни и кабин филтри от високотехнологични материали. INTERNATIONAL CERT. ISO/TS 16949:2002 http://www.YUILFILTER.com VALEO PYEONG HWA - Корейска компания кооперирина с VALEO Europe, производител на съединители използвани за първо вграждане в 95% от автомобилите произведени в Корея и Япония.

INTERNATIONAL CERT. ISO 9001, ISO/TS 16949 2004. http://www.phcvaleo.com CTR (CENTRAL CORPORATION) - Корейска компания, производител на части за управлявщата и ходовата система използвани за първо вграждане в 90% от автомобилите произведени в Корея и Япония.

INTERNATIONAL CERT. ISO 9001, ISO/TS 16949 2002. http://www.ctr.co.kr NAMYUNG LIGHTING CO.,LTD - Корейска компания, производител на висококачествени автомобилни крушки в това число ксенонови и халогенни крушки използвани за първо вграждане в 90% от автомобилите произведени в Корея.

INTERNATIONAL CERT., ISO/TS 16949 2002. http://www.NAMYUNG.CO.KR DAEWHA FUEL PUMP - Корейска компания, производител на висококачествени горивни помпи използвани за първо вграждане от най-големите автомобилни заводи в Корея.

INTERNATIONAL CERT. ISO 9001, ISO/TS 16949 http://daewha.en.ec21.com